Tietoa meistä

Tervetuloa remonttiaiheiselle verkkosivustollemme! Olipa kotonasi juuri nyt meneillään remontti tai vasta suunnittelet tai haaveilet remontoinnista, tulet löytämään täältä laidasta laitaan hyödyllistä tietoa koskien remontointia.

Pyrimme nostamaan esille monipuolisesti ajankohtaisia aiheita remontointiin liittyen, joten myös kokeneemmat remontoijat löytävät sivuiltamme uusia näkökulmia ja inspiroivia ideoita tuleviin projekteihin.

Yhä useammat hakevat netistä ideoita remontointiin, jonka pohjalta idea tämän sivuston luomiseenkin on syntynyt. Remontteihin liittyy paljon liikkuvia osia, eikä kaikkien yksityiskohtien huomioiminen ole aina helppoa ammattilaisellekaan.

Joillekin remontissa kaikkein tärkeintä on kohentaa kodin ulkonäköä esimerkiksi vaihtamalla keittiöön uudet lattiat tai kylpyhuoneeseen uudet seinälaatat. Toisille puolestaan remontti tulee ajankohtaiseksi siinä vaiheessa kun kotiin halutaan saada energiatehokkaampia ratkaisuja.

Remontti voi olla joko pakollinen välttämättömyys tai saada alkunsa silkasta vaihtelunhalusta. Hyvin usein remontin liikkeellepanevana voimana toimii myös halu nostaa asunnon arvoa. Oli taustalla mikä syy hyvänsä, kannattaa remontointiin ja erilaisiin mahdollisuuksiin paneutua huolella!

Sivustollamme käsiteltäviä aiheita

Sivustomme keskeisenä teemana on remontti ja remontointi. Täältä löydät eri näkökulmiin ja aihepiireihin pureutuvia sivuja remontointiin liittyen.

Jaamme muun muassa hyödyllisiä neuvoja, joita noudattamalla remontin toteuttaminen on helpompaa ja mukavampaa. Mikäli edessä on remontti, mutta pää lyö ideoiden suhteen tyhjää, suosittelemme silloinkin vilkaisemaan sivustomme sisältöä.

Löydät täältä nimittäin rutkasti näppäriä vinkkejä ja inspiraatiota kodin remontointiin aina tämän hetken suosituimmista lattiamateriaalivalinnoista erityisen tärkeisiin huomioitaviin seikkoihin lastenhuoneen tai kylpyhuoneen remontoinnissa.

Pyrimme jatkuvasti pysymään ajan tasalla tämän hetken trendeistä remontoinnin saralla. Esimerkkinä näistä voidaan mainita energiatehokkaat remontit sekä aiempaa suurempi materiaalivalintoihin kohdistuva huomio.

Ekologisuus ja kustannustehokkuus painavat yhä useamman remonttia suunnittelevan vaakakupissa merkittävästi. Nämä ovat myös teemoja, joita nostamme sivustollamme aktiivisesti pinnalle.

Jos siis energia- tai kustannustehokkuutta koskevat kysymykset ovat itselle tärkeitä, kannattaa niihin perehtyminen aloittaa sivustoltamme. Sen jälkeen kun pohjalle on luotu hyvä yleiskäsitys siitä, mitä kaikkea ne pitävät sisällään, voi tietoa lähteä etsimään verkosta laajemminkin.